Waarom werken bij Tzorg?

De zekerheid van aandacht thuis. Dat betekent zorg met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit de buurt en écht dankbaar werk. Als landelijke zorgspecialist bieden wij lokaal in meer dan 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en begeleiding aan mensen met een zorgindicatie. Bijdragen aan een prettige leefsituatie van ouderen geeft jou een goed gevoel en maakt ons trots. Trots op jou, trots op onze 50.000 cliënten en trots op onze groeiende organisatie.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor belangrijk en afwisselend werk dat er echt toe doet. Jij draagt er aan bij dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en maakt daarmee het verschil.

Wil jij werken in jouw buurt op tijden die jou uitkomen? Tzorg heeft jouw ideale baan!

Ook als je al werkt als thuishulp, kun je samen met je cliënten heel eenvoudig overstappen naar Tzorg.

Lees meer

Onze cultuur

Onze organisatie verwelkomt jou met een warm hart, dat zie je overal terug. Persoonlijke aandacht voor cliënten en medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom geven wij je bij Tzorg de ruimte om jezelf te ontplooien. We zijn een landelijke organisatie, maar onze dienstverlening regelen we lokaal. Samen zorgen we voor een aangenaam thuis voor cliënten in hun eigen omgeving bij jou in de buurt.

Thuis of op kantoor

Werken bij Tzorg betekent werken in een zorgorganisatie die er toe doet. Daarbij zijn thuishulpen natuurlijk heel belangrijk omdat zij uiteindelijk het werk bij de cliënt doen. Maar ook de mensen op kantoor verzetten belangrijk werk. Samen zorgen we ervoor dat al onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Tzorg? Bekijk onze vacatures!

Iedereen is welkom bij Tzorg

Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Denkend vanuit de kracht van mensen stimuleren we de persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is welkom bij ons ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding. Wij dragen iedereen een warm hart toe en stimuleren onze medewerkers om hun warme hart iedere dag weer te tonen. Samen zorgen we voor een aangenaam thuis voor cliënten in hun eigen omgeving én altijd dichtbij jou. Lees meer.

Coronavirus

De gezondheid van onze medewerkers en cliënten staat bij Tzorg voorop. Wij zorgen dat we continu op de hoogte zijn van de laatste informatie en weten hoe wij kunnen inspelen op mogelijke situaties en scenario´s. Verder volgen we alle voorschriften vanuit de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en milieu (RIVM). We blijven al onze thuishulpen, begeleiders en zorgcoördinatoren attenderen op de actuele hygiëne protocollen en over de aanvullende maatregelen en procedures.

Solliciteren
Ook de veiligheid van onze potentiële medewerkers staat bij Tzorg voorop. In tijden van Corona proberen wij de sollicitatieprocedures zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Vragen en antwoorden
We hebben alle informatie en richtlijnen voor medewerkers vertaald naar veelgestelde vragen. Bekijk deze hier. Heb je aanvullend nog vragen? Stel deze dan via het e-mailadres coronavirus@tzorg.nl.