Waarom werken bij Tzorg?

De zekerheid van aandacht thuis. Dat betekent zorg met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit de buurt en écht dankbaar werk. Als landelijke zorgspecialist bieden wij lokaal in meer dan 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en begeleiding aan mensen met een zorgindicatie. Bijdragen aan een prettige leefsituatie van ouderen geeft jou een goed gevoel en maakt ons trots. Trots op jou, trots op onze 50.000 cliënten en trots op onze groeiende organisatie.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor belangrijk en afwisselend werk dat er echt toe doet. Jij draagt er aan bij dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en maakt daarmee het verschil.

Wil jij werken in jouw buurt op tijden die jou uitkomen? Tzorg heeft jouw ideale baan!

Ook als je al werkt als thuishulp, kun je samen met je cliënten heel eenvoudig overstappen naar Tzorg.

Lees meer

Onze cultuur

Onze organisatie is open en informeel, dat zie je overal terug. Persoonlijke aandacht voor cliënten en medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom geven we je bij Tzorg de ruimte om jezelf te ontplooien.

We zijn een landelijke organisatie, maar onze dienstverlening regelen we lokaal. Je werkt dus samen met collega’s bij jou uit de buurt.

Staffunctie

Ben je op zoek naar een staffunctie bij Tzorg? Wij bieden jou een dynamische en op de toekomstgerichte omgeving waarbij aandacht voor de klant centraal staat.

Bekijk nu onze openstaande vacatures en solliciteer.

Thuishulp of op kantoor?

Werken bij Tzorg betekent werken in een zorgorganisatie die er toe doet. Daarbij zijn thuishulpen natuurlijk heel belangrijk omdat zij uiteindelijk het werk bij de cliënt doen. Maar ook de mensen op kantoor verzetten belangrijk werk. Samen zorgen we ervoor dat al onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Tzorg? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Thuishulp
Mensen bij jou in de buurt aandacht en tijd geven. Werken op dagen en tijden die jou uitkomen. Jij zorgt ervoor dat jouw cliënten langer thuis kunnen wonen. Belangrijk en dankbaar werk. Kom bij ons werken.

Zorgcoördinator & Planner
Werken binnen Tzorg betekent dat je grote verantwoordelijkheid combineert met je zorghart. Samen met je collega’s zorg je voor een dynamische zorgorganisatie. Vind jouw vacature.

Begeleiding
Ligt jouw hart bij het ondersteunen en begeleiden van mensen met een zorgindicatie? Tzorg staat voor aandacht voor mensen, handen uit de mouwen en betrokkenheid. Het draait om onze cliënten. Pas jij bij Tzorg?

Vakantiewerk
Zoek jij belangrijk en dankbaar werk waar je veel waardering voor krijgt? Bij ons kun je doordeweeks werken op dagen en tijden die jou uitkomen. Kijk snel verder.

Bijbaan
Werken bij Tzorg is niet zomaar een baan. Jij zorgt voor een schoon en leefbaar huis. Dankbaar werk want ouderen kunnen zo langer zelfstandig thuis blijven wonen. Vind jouw bijbaan.

Staf & Management
Tzorg biedt een omgeving waar aandacht voor mensen, teamspirit en betrokkenheid centraal staan met daarbij veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Dit in combinatie met een goede sfeer en collegialiteit, maakt Tzorg een fijn bedrijf om bij te werken. Bekijk onze vacatures.