Waarom werken bij Tzorg?

Bij Tzorg werken we samen met meer dan 10.000 trotse collega’s. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding. Wij dragen iedereen een warm hart toe. Samen zorgen we al meer dan 10 jaar voor een aangenaam thuis bij 50.000 cliënten binnen 300 gemeenten.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor meer. Wij zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer. Wij staan voor je klaar met ons programma Fris in je werk waarin we diensten aan bieden voor jouw mentale en fysieke gezondheid. Ook geloven wij in persoonlijke groei en hebben we een breed aanbod van (gratis) trainingen en opleidingen.

Lees meer

Ik solliciteer, wat nu?

Wil je als huishoudelijke hulp of begeleider aan de slag bij Tzorg? Dan solliciteer je op een vacature bij jou in de buurt via ons sollicitatieformulier. Zodra je sollicitatie is ontvangen krijg je hiervan een bevestigingsmail en gaat onze recruiter aan de slag met jouw sollicitatie.  

Na een selectieprocedure ontvang je van ons een afwijzingsmail of nodigen we je uit voor een (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden binnen ons bedrijf en jouw wensen. Op basis hiervan bepalen we of je past bij onze organisatie. Zo ja, dan ontvang je van ons een voorstel voor jouw nieuwe baan bij Tzorg. 

Klik hier om naar het vacatureoverzicht te gaan.  

Iedereen is welkom bij Tzorg

Tzorg staat voor Samen Doen. Wij dragen iedereen een warm hart toe en stimuleren onze medewerkers om hun warme hart iedere dag weer te tonen. We zijn een landelijke organisatie, met een lokale focus. We zijn altijd bij jou in de buurt. We zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer. Bij Tzorg sta je er niet alleen voor. Bij Tzorg bieden we meer.  

Lees meer

Tzorg is zoveel meer

Wij zorgen voor elkaar en bij ons mag je groeien. Dit doen we door (gratis) online trainingen en opleidingen. Alle medewerkers die bij ons beginnen als thuishulp bieden wij de basisopleiding ‘Hulp bij het huishouden’. En zoek je meer dan dit? Dan kan je bij ons je ook verder verdiepen in jouw vakgebied. Denk hierbij aan online trainingen op het gebied van dementie. 

En we bieden meer dan trainingen voor je werk. Zo kun je ook trainingen volgen op het gebied van samenwerking, omgaan met geld, werken met Excel en mindfulllness 

Coronavirus

De gezondheid van onze medewerkers en cliënten staat bij Tzorg voorop. Wij zorgen dat we continu op de hoogte zijn van de laatste informatie en weten hoe wij kunnen inspelen op mogelijke situaties en scenario´s. Verder volgen we alle voorschriften vanuit de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en milieu (RIVM). We blijven al onze thuishulpen, begeleiders en zorgcoördinatoren attenderen op de actuele hygiëne protocollen en over de aanvullende maatregelen en procedures. 

Solliciteren
Ook de veiligheid van onze potentiële medewerkers staat bij Tzorg voorop. In tijden van Corona proberen wij de sollicitatieprocedures zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Vragen en antwoorden
We hebben alle informatie en richtlijnen voor medewerkers vertaald naar veelgestelde vragen. Bekijk deze hier. Heb je aanvullend nog vragen? Stel deze dan via het e-mailadres coronavirus@tzorg.nl.