Voordelen Thuishulp en Begeleiding

Als jouw werkgever willen wij dat je je gewaardeerd voelt. Jouw inzet is de kracht van onze zorgverlening. Daarom bieden we jou naast de voldoening van werken bij vaste cliënten een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Als je werkt als thuishulp of in de begeleiding, vallen je arbeidsvoorwaarden onder de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en de onderstaande voordelen zijn van toepassing. Voor staf- en managementfuncties en voor vakantiewerk gelden andere voorwaarden.

1. Salaris en vergoedingen

Bij ons mag je rekenen op een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen. We werken volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Klik hier om deze te bekijken.

Pensioen
Via je salaris betaal je iedere periode een bijdrage, zodat je na je pensioen ook inkomen hebt. Ook Tzorg draagt hier aan bij. De pensioenregeling is ondergebracht bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Vakantiegeld
Elke maand reserveren we vakantiegeld. In mei ontvang je dit bedrag. Je vakantiegeld is 8% van je brutoloon dat je in een jaar hebt verdiend.

Vakantiedagen
Je vakantiedagen zijn afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Werk je 36 uur per week, dan heb je recht op 33 vakantiedagen (inclusief feestdagen) per jaar. Werk je minder, dan heb je ook minder vakantiedagen. Als je bijvoorbeeld 24 uur per week werkt, heb je recht op 22 vrije dagen.

Eindejaarsuitkering
Elke maand bouw je een stukje eindejaarsuitkering op namelijk 8,33% van jouw bruto loon. Aan het einde van het jaar wordt dit aan jou betaald.

Reiskostenregeling
Je hebt recht op een reiskostenvergoeding conform de CAO VVT. Omdat je bij Tzorg zoveel mogelijk bij cliënten in je eigen buurt of wijk werkt, gaan we er vanuit dat je lekker gebruik kunt maken van de fiets. Dit betekent dat je recht hebt op een fietsvergoeding van €1,18 netto per gewerkte dag.

Korting op verzekeringen
Als Tzorg-medewerker krijg je korting op verschillende verzekeringen, zoals:

  • Autoverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering particulieren
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Ziektekostenverzekering
Wij hebben een collectieve verzekering afgesloten met zorgverzekeraar Menzis. Als Tzorg-medewerker krijg je korting op de premie. Ook je gezinsleden kun je op je polis laten bijschrijven.

Fiets van de zaak
Bij Tzorg kun je deelnemen aan het fietsplan, waardoor voordelig een fiets kan worden aangeschaft tot een bepaald bedrag (je profiteert hierdoor van een bruto/netto voordeel). Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. Informeer naar de voorwaarden bij je leidinggevende.

2. Fris in je werk

Met aandacht en zorg zet jij je elke dag in voor een optimaal resultaat voor elke cliënt, daarom investeren we bij Tzorg ook graag in jou. Want we beseffen dat onze dienstverlening voor het grootste deel wordt bepaald door onze medewerkers. Om die zorg te kunnen waarborgen, stimuleren we jou om óók goed voor jezelf te zorgen.

Iedereen ‘Fris in je werk’
Elke dag er tegenaan kunnen? En met energie thuis komen? Daar werken we graag aan mee. Want jij kunt pas goed voor je cliënten zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Bijvoorbeeld door te sporten, gezond te eten en als je jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit in een speciaal programma, dat noemen we bij Tzorg ‘Fris in je werk’. Onder ‘Fris in je werk’ vallen de volgende activiteiten:

Vitaliteit en gezondheid
Fitte medewerkers houden onze organisatie vitaal. Daar hebben zowel wij als werkgever als jij baat bij. Daarom stimuleren wij je om met de fiets naar je cliënten te gaan, want fietsen naar je werk is niet alleen beter voor het milieu maar ook goed voor je gezondheid.

Jouw gezondheid is namelijk voor ons van groot belang. We doen er alles aan om te voorkomen dat je je niet prettig voelt en je ziek zou moeten melden. Naast eigen verzuimbegeleiders en bedrijfsartsen die je begeleiden als je (langdurig) ziek wordt, bieden we je gratis online fysiotherapie en psychologische begeleiding. Voor medewerkers die het financieel lastig hebben is er budgetcoaching.

Ontwikkeling en opleiding
Jij draagt er aan bij dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en maakt daarmee het verschil. Wij zijn ervan overtuigd dat jij dat verschil alleen maar kunt maken als je werkt met plezier. Als je werkzaamheden uitvoert waarbij jouw talenten het beste tot recht komen. Daarom besteden we aandacht aan het opleiden van onze medewerkers. Tzorg vindt het van belang om je vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden te blijven versterken, zodat jij zo goed mogelijk voor onze cliënten kunt blijven zorgen. We bieden je onder andere online cursussen waarbij je zelf bepaalt wanneer je deze wilt volgen. Maar ook klassikaal trainen vinden we belangrijk, zodat je ook kunt leren van jouw collega’s. Lees meer over onze opleidingen en jouw ontwikkeling onder 3.

3. Opleidingen

Bij Tzorg zijn we continu in beweging en jij als medewerker ook. Daarom heeft jouw ontwikkeling onze aandacht. Wij geven je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast jou als medewerker, stellen we bij Tzorg natuurlijk ook onze cliënt centraal. Daarom bieden we je vakgerichte opleidingen zodat je jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunt voeren en de cliënt hierdoor de kwaliteit van zorg ontvangt die hij/zij verdient. Maar we bieden je ook je ook een breder aanbod, zodat je duurzaam inzetbaar kunt blijven. Hieronder een kleine greep uit onze opleidingen:

Basisopleiding
Voordat je jouw werkzaamheden bij de cliënt start, volg je alvast onze basisopleiding. Tijdens deze online basisopleiding leggen we je aan de hand van filmpjes en opdrachten uit wat het werken bij Tzorg inhoudt en geven we je informatie die voor jou als medewerker en voor de cliënt van belang is. Zodat je weet hoe je in bepaalde situaties het beste kunt handelen en niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier kun je met een gerust hart aan jouw werkzaamheden starten.

Overige opleidingen
Tijdens het verdere vervolg van jouw loopbaan bij Tzorg bieden we je natuurlijk aanvullende trainingen aan. Op deze manier kan jij jezelf blijven ontwikkelen, blijf je op de hoogte van veranderingen in de zorg en leveren we de beste kwaliteit van zorg aan onze cliënten. Zo volg je online bijvoorbeeld de verdiepingscursus, die verder ingaat op de onderwerpen uit de basisopleiding. Ook hier leer je weer aan de hand van filmpjes en opdrachten.

Dementie vinden we een erg belangrijk thema bij Tzorg, omdat veel van onze cliënten hiermee te maken krijgen en jij als medewerker mogelijk dus ook. Rond dit thema bieden we online én klassikale scholing aan.

Jaarlijks organiseren we verschillende medewerkersbijeenkomsten waarbij je kunt leren van jouw collega´s en leidinggevende. Regelmatig behandelen we een specifiek thema tijdens de bijeenkomsten en/of komt er een instantie vertellen over een relevant onderwerp, zoals brandveiligheid. Ook omgaan met agressie en geweld keert frequent terug tijdens deze bijeenkomsten.

Tzorg heeft een eigen opleidingsprogramma rondom individuele begeleiding ontwikkeld. Mochten we in jouw regio nieuwe begeleidingscliënten krijgen, is het soms mogelijk om ook begeleidingswerkzaamheden te gaan verrichten. Voordat je dit werk kunt gaan doen, vragen we je om onze interne opleiding te doorlopen. Op deze manier kan jij jezelf verder ontwikkelen en zorgen we er samen voor dat we onze cliënten zo goed mogelijk ondersteunen. Solliciteer jij direct op een functie als begeleider? Dan volg jij uiteraard aan het begin van jouw loopbaan al dit programma!

Ook online bieden we steeds mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. We hebben een eigen online leerplatform waar je meer dan 100 online trainingen kunt volgen uiteenlopend van vitaliteit tot basiskennis BHV. Zo zit er altijd wat voor je bij. En kun je geen keuze maken uit het aanbod? Dan helpen wij je graag.

Het aanbod van onze opleidingen is nog volop in ontwikkeling en breiden we jaarlijks uit!

4. Jouw werk

Als zorgbedrijf zijn we trots op de unieke sfeer bij Tzorg. Wij vinden alle medewerkers even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn.

Correcte uitbetalingen en duidelijke planningen
Bij Tzorg zijn de zaken goed geregeld. Je ontvangt je salaris iedere vier weken én netjes op tijd. Ook kun je op ieder gewenst moment je planning bekijken via de ONS app of het medewerkersportaal. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en waar je op kunt rekenen.

Prettige werksfeer
En goede werksfeer vinden wij belangrijk voor de kwaliteit van jouw werk. Tzorg investeert daarom in een prettige werkomgeving voor jou. Ook organiseren we allerlei activiteiten zoals periodieke medewerkersbijeenkomsten, lokale evenementen voor jou en je cliënten en bijvoorbeeld een kerstreis.

Dichtbij en gunstige werktijden
Tzorg heeft cliënten door heel Nederland in meer dan 300 gemeenten. Er is dus altijd wel een leuke baan bij jou in de buurt! Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Bij Tzorg geef je zelf aan hoeveel en op welke dagen en tijden je wilt werken. Op basis van jouw wensen maken wij de planning en houden ons hier ook aan.

 


‘Kanjer van het kwartaal’

Eén keer per drie maanden zetten we de medewerker van het kwartaal in het zonnetje. Je wordt kanjer van het kwartaal als je een bijzondere prestatie hebt neergezet, omdat je prima werk levert , je een fijne collega bent of je cliënt je bijvoorbeeld heeft voorgedragen. En dat vieren we! De medewerker van kwartaal ontvangt een bos bloemen en een eervolle vermelding met foto in ons relatiemagazine Thuis.

Vertrouwenspersoon
Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt bij Tzorg. Wanneer een medewerker te maken krijgt met ongewenst gedrag op de werkvloer (bijvoorbeeld seksuele intimidatie, discriminatie of pesten) en dat niet met de leidinggevende of de afdeling HR wil bespreken, kan er contact opgenomen worden met een externe vertrouwenspersoon. Een vertrouwenspersoon luistert, adviseert, begeleidt, ondersteunt en neemt je serieus. De vertrouwenspersoon is er voor jou. Alles wat wordt besproken is volledig vertrouwelijk.

Bijzondere gelegenheden
Dat je in december een kerstpakket krijgt, is bij ons geen verrassing. Wat er in het pakket zit wél. Ook van jubilea maken we graag een feestje.