Voordelen Thuishulp en Begeleiding

Wie werkt met een warm hart, verdient zelf ook het allerbeste. Tzorg zorgt voor een aangenaam thuis bij onze cliënten. Als werkgever willen wij dat je je gewaardeerd voelt. Bekijk hieronder welke voordelen wij jou bieden of download de PDF.

Voor staf- en managementfuncties en voor vakantiewerk gelden andere voorwaarden, bekijk de voordelen van staf en management hier.

1. Salaris en vergoedingen

Bij ons mag je rekenen op een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen. We werken volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Klik hier om deze te bekijken. Ook mag je bij Tzorg rekenen op de volgende 8 voordelen:

 1. Een bijdrage aan je pensioen;
 2. Uitbetaling van vakantiegeld in mei;
 3. Vakantiedagen afhankelijk van hoeveel uur je werkt, bij 36 uur per week zijn dit 33 vakantiedagen;
 4. Een eindejaarsuitkering;
 5. Een fietsvergoeding;
 6. Korting op diverse verzekeringen;
 7. Korting op een zorgverzekering bij Menzis;
 8. Korting bij het aanschaffen van een fiets.

2. Fris in je werk

Met aandacht en zorg zet jij je elke dag in voor een optimaal resultaat voor elke cliënt, daarom investeren we bij Tzorg ook graag in jou. Want we beseffen dat onze dienstverlening voor het grootste deel wordt bepaald door onze medewerkers. Om die zorg te kunnen waarborgen, stimuleren we jou om óók goed voor jezelf te zorgen. Wij stimuleren en faciliteren dit in een speciaal programma, dat noemen we bij Tzorg Fris in je werk. Hieronder vallen de volgende activiteiten:

 1. Vitaliteit en gezondheid met onder andere budgetcoaching en fysiotherapie;
 2. Ontwikkeling en opleiding met klassikale trainingen en een groot aanbod e-learnings;
 3. Healthy Woman: het programma voor vrouwen in de overgang.

3. Opleidingen

Bij Tzorg zijn we continu in beweging en jij als medewerker ook. Daarom heeft jouw ontwikkeling onze aandacht. Wij geven je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast jou als medewerker, stellen we bij Tzorg natuurlijk ook onze cliënt centraal. Daarom bieden we je vakgerichte opleidingen zodat je jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunt voeren en de cliënt hierdoor de kwaliteit van zorg ontvangt die hij/zij verdient. Hieronder een kleine greep uit onze opleidingen:

 1. Basisopleiding;
 2. Overige opleidingen, zoals cursus dementie;
 3. Medewerkersbijeenkomsten.

4. Jouw werk

Als zorgbedrijf zijn we trots op de unieke sfeer bij Tzorg. Wij vinden alle medewerkers even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Je kan rekenen op de volgende 6 voordelen:

 1. Correcte uitbetalingen en duidelijke planningen;
 2. Prettige werksfeer;
 3. Dichtbij huis en gunstige werktijden;
 4. Kanjer van het kwartaal;
 5. Vertrouwenspersoon;
 6. Bijzondere gelegenheden.